Contact
x Zoeken

Herhaalrecept aanvragen

Onder herhaalrecepten vallen de medicijnen die u langdurig gebruikt en/of medicijnen die u met goedkeuring van uw huisarts kunt herhalen.

U kunt kiezen uit de volgende opties:

  • Per 1 juli 2021 voor klanten van apotheek de Waal: recept herhalen via apotheek de Waal https://nieuw.herhaalnummer.nl/?relnr=512147
  • Online via onze website. Hiervoor vragen wij u zich eenmalig te registreren.
  • Via onze huisartsenapp
  • Via onze brievenbus links naast de hoofdingang van Thermion. Bent u klant bij Apotheek de Waal? dan kunt u uw doosjes per 1 juli 2021 in de brievenbus van de apotheek deponeren.

Recepten die op een werkdag vóór 11.00 uur zijn aangevraagd, liggen de volgende werkdag klaar om opgehaald te worden. Zodra het klaar ligt, ontvangt u een mail. Is er geen mail bekend dan ligt het klaar na 16:00 uur.
Bestelt u echter na 11:00 uur ’s middags, in het weekend of op een feestdag dan duurt het een werkdag langer.

Als u een bezorgafspraak heeft met de apotheek, dan worden de medicijnen tussen 15.00 uur-18.00 uur de volgende werkdag bij u thuisbezorgd.

U kunt uw medicatie ook automatisch laten herhalen (Pro-actief herhalen). Dit kunt u via Apotheek de Waal  aanvragen. Pro-actief herhalen is geschikt voor iedereen die langdurig dezelfde medicatie gebruikt.