Contact
x Zoeken
Home > Nieuws > Vacature praktijkondersteuner somatiek

Vacature praktijkondersteuner somatiek

21 maart 2019

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, allround praktijkondersteuner somatiek (POH-S) voor 16 uur per week.

Wat ga je doen? Als Praktijkondersteuner (Somatiek) verzorg je zelfstandig spreekuren op het gebied van chronisch zieken, zoals Diabetes, COPD en CVRM. Ook ondersteuning in de ouderenzorg behoort tot je takenpakket.

Wij bieden een zelfstandige, afwisselende functie in een team van acht huisartsen, negen doktersassistentes, drie poh-s, drie poh-ggz, twee aios en twee ondersteunende medewerkers. Huisartsenpraktijk Thermion is een praktijk met bijna 11.000 patiënten. Binnen ons team staat de zorg rondom onze patiënten op de eerste plaats, in een prettige werksfeer met goede opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Onderzoek en onderwijs vormen daarnaast een belangrijke peiler in onze praktijk. We werken regelmatig mee aan onderzoek en bieden continu stageplaatsen aan diverse studenten. Bij wederzijdse tevredenheid bieden we op termijn een vaste aanstelling. Inschaling conform CAO Huisartsenzorg.

Spreekt deze vacature je aan en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Je kunt je brief met CV tot uiterlijk 1 mei 2019 sturen naar Marloes.vanRossum@thermion.nl . De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de derde week van mei.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marloes van Rossum, manager Huisartsenpraktijk Thermion via 024-3094500.

Graag tot ziens bij Huisartsenpraktijk Thermion