Contact
x Zoeken
Home > Nieuws > Vacature doktersassistente, 24 uur – dec. 2019

Vacature doktersassistente, 24 uur – dec. 2019

02 december 2019

In verband met het vertrek van een vaste collega zijn we op zoek naar een enthousiaste, gediplomeerde doktersassistente voor 24 uur per week. Kan jij goed samenwerken en houd je van de drukte en hectiek van een grote praktijk? Dan zijn wij op zoek jou.

De gewenste vaste werkdagen zijn in ieder geval maandag en vrijdag. De 3e dag kan ingevuld worden als 2 halve of 1 hele dag.

Wij bieden Een zelfstandige, afwisselende functie binnen een dynamische en innovatieve huisartsenpraktijk met een prettige werksfeer en goede opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Bij wederzijdse tevredenheid bieden we op termijn een vaste aanstelling. Ons team bestaat uit 9 huisartsen, 9 doktersassistentes, 3 poh-s, 3 poh-ggz, 2 aios en twee ondersteunende medewerkers. Daarnaast bieden we continu stageplaatsen aan diverse studenten.

Inschaling conform CAO Huisartsenzorg.

Meer informatie of direct solliciteren? Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marloes van Rossum, manager Huisartsenpraktijk Thermion via Marloes.vanRossum@thermion.nl  of 024-3094500. Op www.huisartsenthermion.nl  vind je meer informatie over onze huisartsenpraktijk. Graag ontvangen we jouw sollicitatie uiterlijk 5 januari 2020.

Je kunt je brief met CV bij voorkeur per e-mail sturen naar Marloes.vanRossum@thermion.nl

We zien je sollicitatie graag tegemoet.