Contact
x Zoeken
Home > Nieuws > Uitnodiging – testen van PGO CGM-life voor inzage dossier huisarts

Uitnodiging – testen van PGO CGM-life voor inzage dossier huisarts

24 november 2022

Huisartsenpraktijk Thermion is landelijk uitgekozen om van start te gaan met het testen van een nieuwe digitale omgeving, een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO), waarin men eigen gezondheidsgegevens kan inzien en beheren. We vragen uw hulp bij het testen hiervan. Doet u mee?

In een PGO kunt u medische gegevens van bijvoorbeeld uw huisarts, ziekenhuis, apotheek en fysiotherapeut verzamelen op een plek, maar zo ver is het nog niet. Er wordt in deze proef gestart met het ophalen van uw medisch dossier van de huisarts. Daarnaast is het ook mogelijk om geplande afspraken en afspraken uit het verleden op te halen en te raadplegen.
De PGO dat getest wordt heet CGM-life en heeft het MedMij label, dat garant staat voor de veiligheid. MedMij is dé Nederlandse standaard voor het veilig uitwisselen van gezondheidsgegevens tussen u en zorgverleners.

Als deze proef slaagt, zijn we weer een grote stap dichter bij ons grote doel: dat alle Nederlanders die dat willen, gebruik kunnen maken van een PGO. Meer weten over wat een PGO is? Klik hier voor een kort filmpje of kijk op MedMij

Wat vragen we van u?
– Bij interesse in het uitproberen van een PGO: schrijf u in voor de proef (zie link onderaan).
– Zodra u verdere instructies ontvangt, dient u een account aanmaken voor CGM-life.
– Vervolgens kunt u de PGO activeren en online uw gegevens van de huisarts ophalen en afspraken raadplegen in uw PGO.
– Op een later tijdstip wordt u gevraagd om een digitale vragenlijst in te vullen over uw ervaringen met de PGO.

Wij nodigen u graag uit voor het testen van deze PGO. U kunt zich direct inschrijven door hier te klikken. U ontvangt hierna een bevestiging van info@huisartsenpraktijk.nl. Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wij zien uw inschrijving graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,
Huisartsenpraktijk Thermion