Contact
x Zoeken
Home > Nieuws > Leuke vacature doktersassistente 24-32 uur

Leuke vacature doktersassistente 24-32 uur

20 september 2022

 Vacature Doktersassistente (24-32 uur ) Huisartsenpraktijk Thermion Lent (Nijmegen)

Voor onze gezellige, moderne groepspraktijk in een prachtig ruim pand op fietsafstand van Nijmegen zijn wij uiterlijk per 1 januari 2023 op zoek naar een enthousiaste en gedreven doktersassistente om ons team te komen versterken. Wij zoeken een collega die minimaal 24 uur beschikbaar is op de werkdagen maandag, donderdag en vrijdag. Ons team bestaat uit 8 huisartsen, 9 doktersassistentes, 5 praktijkondersteuners (2 somatiek en 3 GGZ) een financieel medewerker, een praktijkmanager, twee huisartsen in opleiding en een doktersassistente in opleiding. Nieuwsgierig naar ons team? Kijk dan op https://www.huisartsenthermion.nl/team/

Wij bieden

  • Een zelfstandige, afwisselende functie (triage, balie, lab, eigen spreekuur).
  • Goede opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.
  • Creatief team gericht op vernieuwing en verbetering.
  • Fijne werkomstandigheden en collegiale werksfeer.
  • Salaris conform CAO Huisartsenzorg schaal 5 (max. €3321 bij fulltime dienstverband, 38 uur), vakantiegeld, praktijkuitjes en borrels en een 13e maand.

 

Wie ben jij? Je bent een open, fijne en positieve collega die graag in een team werkt. Je hebt de opleiding voor doktersassistent (bijna) afgerond en wilt aan de slag in een afwisselende functie. Je vindt het leuk om je verder te ontwikkelen via nascholingen en denkt graag mee met ontwikkelingen binnen de praktijk.

Meer informatie of direct solliciteren? Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marloes van Rossum, manager Huisartsenpraktijk Thermion via Marloes.vanRossum@thermion.nl  of 024-3094500.

Je kunt je brief met CV tot uiterlijk 19 oktober 2022 per e-mail sturen naar Marloes.vanRossum@thermion.nl .  We kijken uit naar je sollicitatie.

De gesprekken zullen gepland worden in week 42.