Contact
x Zoeken
Sorteer op

Griep- en pneumokokkenvaccinatie 2021

Sommige mensen kunnen ernstig ziek worden door de griep (influenza). Patiënten met een verhoogd risico op complicaties van de griep ontvangen elk jaar midden / eind oktober een uitnodiging van ons voor de gratis griepprik. De griepvaccinaties zullen plaatsvinden op dinsdag 2 november 2021.
Behoort u tot de doelgroep voor de pneumokokkenvaccinatie (geboren tussen 1-1-1948 en 31-12-1952)? Ook dan ontvang u een uitnodiging voor dinsdag 2 november.

Lees verder

Twijfel over vaccinatie of alsnog laten vaccineren? Dit kan via de GGD

Bent u nog niet gevaccineerd omdat u twijfelt / het er nog niet van gekomen is. Graag wijzen wij u op onderstaand initiatief van de GGD.

De GGD Gelderland-Zuid start met een regiotour. Een prikbus biedt inwoners die nog niet zijn gevaccineerd de mogelijkheid om dit laagdrempelig te doen. Je kunt hier zonder afspraak naar toe.
De GGD geeft hier voorlichting, beantwoord u vragen over allerlei aspecten die met de vaccinatie samenhangen.

Meer informatie of weten wanneer de prikbus bij u in de buurt is: www.ggdgz.nl/regiotour

Lees verder

Zelf online een afspraak maken via onze app MijnHuisarts

Heeft u onze app MijnHuisarts al? Dan kunt u via deze app zelf online een afspraak maken bij uw huisarts. Ook kunt u via deze app uw dossier inzien.

Heeft u Corona gerelateerde klachten, neemt u dan wel eerst telefonisch contact op met onze assistente.

Door uitval van een aantal assistentes kan het zijn dat de wachtrij aan de telefoon wat langer is dan u van ons gewend bent. Wij doen onze uiterste best om u toch zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Meer informatie over de app Mijn Huisarts vindt u op de pagina "Service en kwaliteit".

Lees verder

Update huisartsenzorg & Coronamaatregelen 14 juli 2021

Als huisartsen zien we een oplopend aantal besmettingen samen gaan met een toegenomen vraag aan zorg. Juist ook voor de “gewone” problemen. Het is fijn en goed dat u ons weer weet te vinden voor alle soorten hulpvragen. Vanwege de 1,5 meter regel die nog steeds van kracht is hebben we echter nog steeds een beperkt aantal consultplekken op de praktijk. Wij kunnen / zullen dus niet voor alle vragen een consult op de praktijk aanbieden. We proberen dus nog steeds meer dan anders u te helpen op afstand, bijvoorbeeld telefonisch of per e-consult. Uw assistente denkt graag met u mee hoe u het beste geholpen kunt worden, ook op afstand.

Lees verder