Contact
x Zoeken
Sorteer op

Vaccinatie tegen COVID-19 met AstraZeneca & doelgroepen

Welke doelgroepen vaccineert de huisarts?

Het ministerie van VWS heeft besloten dat het vaccineren met het AstraZeneca-vaccin kan doorgaan voor iedereen van 60 jaar en ouder. Uit extra onderzoek is gebleken dat het vaccin van AstraZeneca veilig en effectief is, en dat de voordelen in de vorm van bescherming tegen het coronavirus vele malen groter zijn dan de risico’s. De huisarts vaccineert iedereen geboren in 1960 t/m 1964.

Onze praktijk heeft op 25 maart de volgende doelgroepen gevaccineerd: mensen die geboren zijn in 1956 en 1957 en mensen met zwaar overgewicht (een BMI van 40 of hoger) tussen de 18 en 64 jaar.
Op 1 april zijn onze patiënten geboren in 1958 door ons gevaccineerd. Onze patiënten geboren in 1959 en 1960 ontvangen in de week van 10 mei een uitnodiging voor vaccinatie op vrijdagochtend 21 mei.

Lees verder

Huisartsenzorg Thermion per 15 december 2020

Gezien de huidige lockdown hebben wij ons Corona beleid weer aangescherpt. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en proberen u waar mogelijk zorg op afstand te bieden. Wij zullen dus niet voor alle vragen een consult op de praktijk aanbieden maar de assistente denkt graag met u mee hoe u het beste geholpen kunt worden, ook op afstand. Schroom niet om bij vragen/klachten telefonisch contact met ons op te nemen. Graag vragen wij wel u aandacht en begrip voor het volgende

Lees verder